Våra varumärken

NSP äger inga varumärken, men är franchisetagare till tre av världens mest kända varumärken i restaurangbranschen; Burger King, Kentucky Fried Chicken (KFC) och TGI Friday´s. Vi har även ett exklusivt utvecklingsavtal med TGI Friday's för den Danska marknaden. Varumärkena erbjuder en tydlig måltidsupplevelse och har en självklar och stark position i marknaden. Vi tycker att restaurangkoncepten kompletterar varandra och passar väl in i NSP:s arbetssätt, etablerade stödsystem och organisation.

Vi har över tid byggt upp en stor förståelse för etablering, utveckling och stordrift av franchiserestauranger. En kunskap som kommer väl till pass i den kommande etableringen av KFC och TGI Friday's.

Att vi har förtroendet att representera varumärken som Burger King, KFC och TGI Friday's är ett kvitto på att vi har gott rykte på marknaden. Det sporrar oss till att fortsätta leverera måltider av hög kvalité och att fortsätta vara en av de främsta aktörerna i Norden på QSR-marknaden.

För att leva upp till våra gästers förväntningar ställer vi höga krav på våra restauranger och målet är att varje gästs möte med något av våra varumärken ska bli en så bra upplevelse som möjligt. Det gör vi bland annat genom att ha engagerade och välutbildade medarbetare, hålla hög service och etablera oss i väl belägna och attraktiva lokaler.

 

BK Logo KFC Logo TGI logo